top of page

DJ BOBALICIOUS

MAINSTREAM: Met 20 jaar in de dj-bussiness is zijn stijl als zijn referenties zeer breed. Maar steeds blijf hij binnen het stijlvolle, dansbare genre. Veelal tropical, maar evenzeer de kwaliteitsvolle muziek doorheen de jaren heen. Denk StuBru met een knipoog naar MNM.

 

Rocked @Brantano, Cortes, Adecco, en zo veel meer.

 

GLOBAL: BBB. Het Brein, de Beats & de Ballen. Kortweg BoBo: Bon chic, Bon genre. De Boss, quoi. Geef‘m een dj-booth en hij krijgt vleugels. Letterlijk. Groen en rood. Een hoop passie. Als de volslagen superheld BoBaLiciouS– aka Mega Mestizo Madness – neemt hij al zijn weerloze toehoorders mee op een waanzinnige wereldreis. Van in België over de Balkan tot in Bollywood. BBB. Droogtrippen en flippen. Met mysterieuze muzikale tussenstops in Argentinië, Brazilië, Cuba, Indonesië, Jamaica, Mexico, Thailand en Venezuela. Landen waar bobalicious eigenhandig de Mestizo Madness Mosterd ging halen. En hoe! Zijn roots, folk en world, nimmer verloochenend. Maar dan Bigger, Better & BoBaLiciouS. BBB. Roekeloze ritmebommen. Met de onophoudelijkheid van een zwoele tropische regenbui. Uptempo Irie en Global Noizzz. Cross-over met slechts één constante: dansbaar als de neten. Een ritmisch spervuur met de genadeloze precisie van een scherpschutter. Heupwiegend heet het ochtendgloren tegemoet. Stilstaan is strafbaar. Zelfs de dageraad danst dreigend deinend de koele schemering van zich af. En nu jij! 

The BBB took my party away @ Zwarte Cross, Rock Village (Werchter), Sziget(HN), Iboga (Esp), Polé Polé(Mainstage) Polé Polé(bacardistage), Tomorrowland, Ringsted (DK), Folkfestival Dranouter, Manifiesta, Irie Vibes Roots Festival, Polé Polé Beach, Couleur Café, Kokopellifestival, Antilliaanse Feesten, Dranouter aan Zee, De Vooruit, De Roma, De Zwerver, de Gentse Feesten, Eskimofabriek, Fabriekspand, KrakRock, StuBru, Labadoux, de Paulusfeesten, Deerlycke Festival, de Nachten van de Jukte, Benenwerk, Flemish Food Bashes, Airbag Festival, Folkwoods (Nl), Nubux (Nl), Makitburn, Eargasm, Antwerp Open Air, Het Noord Ontspoort  and still counting.

bottom of page